Lihapäivä on kerran kuussa. Tilaukset tulee toimittaa viimeistään edellisenä sunnuntaina tekstiviestillä numeroon 040 576 4466.
Tuotteista on mahdollista saada lisätietoa sekä saatavuustietoja päivisin edellä mainitusta numerosta.
Huomaathan, että tuotteita voi varata myös seuraaville lihapäiville.
*Tuotepakkausten painot saattavat vaihdella. Hinta määräytyy todellisen kilohinnan mukaan. Tuotteiden saatavuusarviot perustuvat todellisiin tilauksiin ja arvioituihin vähimmäistuotepainoihin. Jos haluat tuotetta enemmän kuin mitä on saatavilla, kysy tarkemmat saatavuustiedot.
Huomaathan, että vähimmäistuotepaino voi joskus myös alittua. Varmista saatavuus soittamalla!Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin
Teurastuksen ja leikkuun jälkeen lihat pakataan vakuumipakkauksiin, jonka jälkeen niitä säilytetään hieman yli nollan asteen lämpötilassa. Raakakypsytys kestää noin 2-3 viikkoa, jonka aikana lihan omat entsyymit hajottavat proteiinirakennetta. Raakakypsytys ei ole pakollista, mutta hyvinkin suositeltavaa, sillä se vaikuttaa lihan mureuteen, makuun ja väriin.